Pangenalan rai bisa munggah casino keamanan: polisi Macau
toto

Pangenalan rai bisa munggah casino keamanan: polisi Macau

Kamera dilengkapi teknologi pangenalan rai bakal bantuan ngrintangi kegiatan Togel Hongkong pidana ing n sekitare kasino Macau, ngandika ana wakil saka Unitary Police Service kutha. Petugas polisi ngandika ing sesi pitakonan lan jawaban karo legislator Macau babagan langkah keamanan ing kasino kutha.

Pamrentah Macau wis ngumumake ing alamat kabijakan paling anyar sing ngrancang nginstal nganti 1.600 kamera pengawasan video ing taun 2020. Saka jumlah kasebut, 200 kamera bakal dilengkapi teknologi pangenalan rai, miturut pamrentah.

Saluran siaran umum Radio Macau nganggo basa Portugis ngutip wakil Layanan Polisi Kesatuan sing ujar manawa kamera pangenalan rai bakal dipasang ing patang fase sing kapisah. Pakaryan kasebut kudu rampung ing tanggal pungkasan 2020 sing padha.

Wakil liyane saka polisi Macau ngandika pasukan iki planning kanggo nambah jumlah perwira patroli wilayah watara casinos. Wong kasebut ujar manawa Result SDY pasukan kasebut nindakake rata-rata 14 inspeksi ing kasino saben wulan, nambahake manawa ana 87 wong sing ditahan amarga diduga penipuan utawa ijol-ijolan dhuwit ilegal ing rong wulan pisanan 2019.

“Kita fokus banget kanggo nglawan utang utang,” ujare wakil polisi, lan nambahake manawa pasukan kasebut duwe “rencana jangka pendek lan jangka menengah” kanggo nyuda kegiatan ilegal kasebut.

Ing sesi Rebo, kepala regulator game Macau, Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming, sawijining badan sing uga dikenal kanthi akronim DICJ, ujar manawa Data SDY wiwit 2017 luwih saka 550 wong wis dilarang dening panguwasa mlebu ing kasino kutha amarga nglanggar undang-undang sing wis ana. .

Paulo Martins Chan ngandika tambahan sing pengatur wis Staff dikirim 24 jam saben dina ing saben casino ing kutha. “Inspektur DICJ … dilatih kanthi profesional lan, nalika ndeteksi utawa curiga manawa … ana kejahatan ing kasino, dheweke bakal langsung komunikasi karo polisi,” ujare Pak Chan.